Διαφορα

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ. - Παρουσία στην 197η Επέτειο της Άλωσης

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας παραβρέθηκε,  την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στον εορτασμό της 197ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

"Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας παραβρέθηκε, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του εορτασμού της "197ης Επετείου της Άλωσης της Τρίπολης", κατόπιν προσκλήσεώς του από τους: Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, Πρόεδρου ΠΕ Αρκαδίας, κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα και Δημάρχου Τρίπολης, κ. Δημητρίου Παυλή, αρχικώς στη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου και κατόπιν στην κατάθεση στεφάνων από την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο χώρο του μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων και στη συνέχεια στον ανδριάντα του στρατηλάτη και ελευθερωτή του Γένους, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ενώ παρακολούθησε την πολιτική και στρατιωτική παρέλαση.

Ο Πρόεδρος διά της παρούσης ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ το στρατεύσιμο και στρατιωτικό προσωπικό, για την ΑΨΟΓΗ παρουσία και συνδρομή τους, στον εορτασμό της επετείου και εύχεται Χρόνια Πολλά στους Τριπολήτες και στους απανταχού Έλληνες."

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.