Διαφορα

Η Παπαστράτος "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ελλάδα

Διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση, αναφέρει το Top Employer Institute.

 


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Παπαστράτος έλαβε τον τίτλο του "Κορυφαίου Εργοδότη" στην Ελλάδα από το Top Employer Institute.


Παράλληλα, η Philip Morris International, μητρική εταιρία της Παπαστράτος, αναγνωρίστηκε ως "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ευρώπη.


Όπως αναφέρει το Top Employer Institute, "η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της".


"Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον τίτλο του "Κορυφαίου Εργοδότη" που μας απένειμε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο διεθνούς κύρους οργανισμός Top Employer Institute. Είναι μια διάκριση που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το εργασιακό μας περιβάλλον", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.