Διαφορα

Μενούνος: Μυστικά για τον γάμο της στην Αρκαδία (video)

Οι γονείς της Μενούνος αποκαλύπτουν τα μυστικά του γάμου της, το Σάββατο (6/10) στο Άκοβο Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία.

Η Mαρία Μενούνος παντρεύεται το Σάββατο (6/10) στο Άκοβο Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, που πρόκειται για το χωριό του πατέρα της. Οι γονείς της βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ η Μαρία θα φτάσει την Τετάρτη (2/10) για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Ποια μυστικά του γάμου αποκάλυψαν οι γονείς της.

Η Μαρία είχε κάνει και  πολιτικό γάμο την Πρωτοχρονιά στην Times Square. Τώρα έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Ο πατέρας και η μητέρα της της μίλησαν στην ΕΡΤ και αποκάλυψαν ότι το τραπέζι του γάμου της θα έχει πολλά παραδοσιακά πιάτα. Της αρέσει πάρα πολύ η τυρόπιτα όπως τόνισαν οι δικοί της. Γενικά οι καλεσμένοι, Έλληνες και ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την ελληνική παράδοση.

Στο γάμο της θα τραγουδήσουν η Άννα Βίσση, η Κακομοίρα και η Γιάννα Τερζή ενώ από την playlist δεν θα λείπουν και τραγούδια από το χωριό της.

Τι άλλο αποκάλυψαν οι γονείς της για τον τρόπο με τον οποίο η Μαρία θα πάει στην εκκλησία; Τι νυφικό θα φοράει και από που το επέλεξε;

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί: 

Πηγή: neaselida.gr

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.