Διαφορα

Ο "Αρκαδία 938" κατά του Kαρκίνου του Mαστού! (video)

Ο "Αρκαδία 938" στέλνει στις γυναίκες το δικό του μήνυμα στήριξης και παρότρυνσης για ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού!

Ο μήνας Οκτώβρης είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση των γυναικών -και των αντρών- για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του! Μία μάστιγα, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε μία "αντιμετωπίσιμη μάχη", αν επισκεφθούμε έγκαιρα τον ιατρό μας και κάνουμε τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις! 

Τα τελευταία χρόνια, τα ιατρικά στοιχεία δείχνουν, ότι δεν πρόκειται για μία καθαρά γυναικεία υπόθεση, αφού πλέον "στο κάδρο" έχουν μπει και οι άντρες...

Κάθε χρόνο 1,7 εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού! Στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε 4.500 νέα περιστατικά!

Πρόκειται για την πιο συχνή μορφή καρκίνου, που προσβάλει τις γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα και την πλέον θεραπεύσιμη, αρκεί να διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο! Κι αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την πρόληψη! 

Ο καρκίνος του μαστού δεν διακρίνει κοινωνικές τάξεις, μορφωτικό επίπεδο, οικονομική κατάσταση, επαγγελματικό ή κοινωνικό status! "Χτυπά" αδιάκριτα!

Γι' αυτό, επισκεπτόμαστε τον ιατρό μας, ακολουθούμε τις οδηγίες του, ψηλαφίζουμε τον μαστό μας, κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις!

Ο "Αρκαδία 938" δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος και ασυγκίνητος απέναντι σε ένα θέμα υγείας, πόσο μάλλον όταν αφορά το πλάσμα, που μας δίνει ζωή: τη γυναίκα!

Ενώσαμε, λοιπόν, τις φωνές μας σε ένα ηχητικό μήνυμα, για να σας πούμε δυνατά αυτό, που όλοι θέλουμε για όλους: να είμαστε καλά! 

Αγαπάμε το σώμα μας! Μαθαίνουμε το σώμα μας! Αγγίζουμε το σώμα μας! Φροντίζουμε το σώμα μας! Μένουμε υγιείς!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.