Διαφορα

Τριπολιτσιώτικο "σάρωμα" στο "The Voice"! (video, photos)

Όποτε κι αν έχει συμμετάσχει η Τρίπολη σε τηλεοπτικό show, έχει "σαρώσει"! Κι αυτό δεν συνέβη ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά... "εκατόν τρεις"!

Το αποψινό τηλεοπτικό βράδυ είχε τριπολιτσιώτικο άρωμα! Κι αυτό, γιατί ακόμα δύο "παιδιά" της Τρίπολης συμμετείχαν σε καλλιτεχνικό διαγωνιστικό show, "μάγεψαν" και τα κατάφεραν να προκριθούν!

Ο λόγος για τους Τριπολιτσιώτες, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Τάσο Γεωργουδιό, οι οποίοι συμμετείχαν στο τηλεοπτικό show "The Voice" του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης (31/10). Τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο τον έχουμε γνωρίσει μέσα από την καλλιτεχνική του δράση στην Τρίπολη και τη δισκογραφική του δουλειά!

Ο Τάσος, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στην Τρίπολη, ανήκει στους επίμονους νέους, που δεν τα παρατούν με την πρώτη δυσκολία! Υπενθυμίζουμε, ότι η αποψινή ήταν η δεύτερη φορά, που πέρασε από τις blind auditions του "The Voice"! Ο επιμένων νικά κι ο Τάσος επέμεινε και "κέρδισε" την κριτική επιτροπή του show με τη φωνή του και την κιθάρα του!

Πολλοστή Τριπολιτσιώτικη συμμετοχή σε τηλεοπτικό προϊόν και, μάλιστα, με επιτυχία!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Κωνσταντίνο και τον Τάσο, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (01/11) θα βρεθεί στο στούντιο του "Αρκαδία 938" καλεσμένος της Δέσποινας Παπαδάτου στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα"!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.