Διαφορα

Μεταπτυχιακό Προγράμμα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Αύριο, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ξεκινά η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας,  ανακοινώνουν την έναρξη της 2ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις 2 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) με την ενότητα “Organizational Behavior & Leadership”.

Η ΕΕΔΕ συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Για 56 χρόνια η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους. 

Στόχος της είναι να προσφέρει εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες των εταιριών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και η επιτυχία της ΕΕΔΕ αποδεικνύεται από την θερμή υποστήριξη των επιχειρήσεων.  

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. 

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 29 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). 

Εισηγητής της πρώτης ενότητας, “Organizational Behavior & Leadership” είναι ο Δημήτρης Ιατρίδης, ο οποίος έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα σε καίριες δημόσιες θέσεις.  Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα, καθώς επίσης και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών ως Υπεύθυνος Οικονομικών και Προσωπικού Αθλημάτων και επίσης ως Διευθυντής Εγκατάστασης.  Υπηρέτησε και ως Σύμβουλος, μεταξύ άλλων, στο Υπουργείο Υγείας, στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή.  Διδάσκει Οργανωτική Συμπεριφορά, Στρατηγική και Ηγεσία σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.