Διαφορα

Στην Τρίπολη, πάντως, το στρώσαμε... το χαλί! (photos)

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου στρώνουμε χαλιά στην Τρίπολη! Και μπορεί οι νοικοκυρές σε κάποια σπίτια ακόμα να μην έχουν στρώσει χαλιά, αλλά η φύση το έκανε το νοικοκυριό της!

Μεσημέρι Παρασκευής (2/11) με καλό για την εποχή καιρό κι ο ήλιος "στολίζει" με τις αχτίδες του το έργο της φύσης! Όπου κι αν κοιτάξει κανείς στην Τρίπολη, θα δει πεσμένα φύλλα από τα δέντρα, με χρωματισμούς ποικίλους. Βρισκόμαστε στον Νοέμβρη, τον μήνα κατά τον οποίο τα φυλλοβόλα δέντρα θα απογυμνωθούν τελείως. Και, παρ' όλο που αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου ζωής για να ξεκινήσει ο επόμενος, η ομορφιά είναι απαράμιλλη!

Σε κάποια σημεία της Τρίπολης λιγότερο και σε κάποια άλλα περισσότερο -ανάλογα με τον αριθμό των δέντρων- το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.