Διαφορα

Η... άλλη "νυχτερινή ζωή" της Τρίπολης (video, photos)

Στην Τρίπολη η "νυχτερινή ζωή" καλά κρατεί! Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους, βέβαια...

Περπατώντας αργά το βράδυ -και όχι μόνο- στους δρόμους και πεζοδρόμους της Τρίπολης, γίνεται κανείς θεατής... της σκυλίσιας ζωής! Το ρπόβλημα με τα αδέσποτα ταλανίζει την Τρίπολη και δημιουργεί ενίοτε προβλήματα στους κατοίκους της πόλης αλλά και στους επισκέπτες της.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Τρίπολης έχει υποδεχτεί περιστατικά τραυματισμών από επιθέσεις των αδέσποτων σκύλων εις βάρος πεζών ή αναβατών ποδηλάτου!

Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε πετύχει όλοι μας τις αγέλες να περιφέρονται στην πόλη και να "καταλαμβάνουν" χώρους, στους οποίους είτε συχνάζουν είτε επιλέγουν να λύσουν τις διαφορές τους...

Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν επίσης γαβγίσει απειλητικά εναντίον κάποιου περαστικού...

Όπως δεν είναι λίγες και οι φορές, που μην έχοντας σημείο φροντίδας και τροφοδότησης, ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια, τα οποία βρίσκουν πότε να "κρέμονται" με σακούλες από τους παραγεμισμένους κάδους απορριμμάτων και πότε να είναι "σερβιρισμένα" στα πεζοδρόμια ή το οδόστρωμα...

Εμείς "πέσαμε" σε δύο περιστατικά, τα οποία και καταγράψαμε με το κινητό μας τηλέφωνο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.