Διαφορα

ΨΗΦΙΣΤΕ: "Black Friday Vs Εκπτώσεις"

Μια "ανάσα" πριν από την "Μαύρη Παρασκευή" και το arcadia938.gr σας προκαλεί να ψηφίσετε εσείς τι προτιμάτε... "Black Friday" ή τις "παραδοσιακές" εκπτώσεις... 

Οι εκπτώσεις υπάρχουν "επ' άπειρον"...

Έχουμε τις χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου. Και φυσικά έχουμε και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Έχουμε όμως και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις... Το εκπτωτικό δεκαήμερο που είναι οι πρώτες 10 μέρες του μήνα Μαΐου και οι κανονικές εκπτώσεις που αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και κρατάνε μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 

Από το 2016 και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εμφανίστηκε η "Μαύρη Παρασκευή", γνωστή πλέον σε όλους "Black Friday"

Την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου ξεκινά η "Black Friday", ημέρα η οποία έχει θεωρηθεί ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών...

Οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ανοίγουν πολύ νωρίς, από τις μεταμεσονύκτιες ώρες, και πραγματοποιούν μεγάλες προσφορές.

 

Εσείς ποια από τις δύο εναλλακτικές περιόδους προτιμάτε; 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.