Διαφορα

Τρίπολη: Μάλλον είναι θέμα μεγέθους! (photos)

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Ούτε και η αδιαφορία! Στην Τρίπολη, άλλωστε, το ζούμε στο πετσί μας! Και σήμερα το απόγευμα, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, ο "διάολος" χόρεψε πάλι!

Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με την έλλειψη χρόνου, με τη βιασύνη, με το "Αμάν πια! Πού θα παρκάρω επιτέλους;" Όμως, πάντα υπάρχει λύση, αρκεί να θέλουμε να τη βρούμε! Και πάντα θα υπάρχει ο "παρτάκιας", που θα το "πηγαίνει παραπέρα"! 

Σαν τον οδηγό του οχήματος της φωτογραφίας, που αποφάσισε να παρκάρει... κατά το δοκούν! Το δικό του δοκούν, όχι το κοινό!

Μπροστά, λοιπόν, από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και... "καβάλα" στο πεζοδρόμιο αλλά και στη ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια και μπροστά ακριβώς από τις απαγορευτικές πινακίδες, ένας οδηγός πάρκαρε! Έτσι!

Σίγουρα, "έφαγε" το πεζοδρόμιο, για να μη του "φάνε" το οπίσθιο τμήμα, καθώς λόγω... μεγέθους θα εξείχε κατά πολύ στον δρόμο, αν πάρκαρε σωστά και νόμιμα! Επέλεξε, λοιπόν, να... φυλάξει τα οπίσθια... τμήματα του αγροτικού του οχήματος αδιαφορώντας για όποιον θέλει να περάσει από το πεζοδρόμιο ή να κάνει χρήση της ράμπας του πεζοδρομίου!

Πλησιάζοντας οι γιορτές και με την κίνηση στους δρόμους της Τρίπολης ήδη αυξημένη, θα χρειαστεί, προφανώς, να οπλιστούμε με περίσσια υπομονή...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.