Διαφορα

Ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα με χιόνια

Πολύ ψυχρές μάζες αναμένεται να επισκεφθούν την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και την πρόβλεψή του για τον καιρό.

Για αυτή την εβδομάδα τόνισε πως: "Κρύος αέρας φτάνει στη χώρα μας. Θα κατέβει κρύα μάζα μέχρι την Κρήτη, από το Σάββατο θα μαλακώσει ο καιρός".

Ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται νέα ψυχρή εισβολή και χειμωνιάτικο σκηνικό. "Έχει σασπένς η επόμενη εβδομάδα κατά πόσο οι ψυχρές αέριες μάζες θα κατέβουν και θα συνδυάζονται με χιόνια" σημείωσε.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για κατεβασιές κρύου από την βόρεια Ευρώπη που δεν αποκλείεται να συνδυαστούν και με κάποιες χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και περιοχές της βόρειας και κατά τόπους της κεντρικής Ελλάδας με αρκετά χαμηλά υψόμετρα.

 

Δείτε την εκτίμηση του Μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου στο dikaiologitika.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.