Διαφορα

Δέκα διάσημοι Έλληνες που "έφυγαν" το 2018

Το 2018 βρίσκεται στο τέλος του, κατάφερε όμως να πάρει από κοντά μας πολύ κόσμο.

Σημαντικοί άνθρωποι της τηλεόρασης, της μουσικής, των γραμμάτων και των τεχνών κι όχι μόνο, αποχαιρέτησαν τον μάταιο τούτο κόσμο αφήνοντας, ωστόσο, αναλλοίωτο το στίγμα τους στην εποχή μας.

Τζίμης Πανούσης 

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση στις 18 Ιανουαρίου 2018, πως έχασε την μάχη με τη ζωή ο διάσημος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός Τζίμης Πανούσης. Ο 64χρονος, γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός, υπέστη καρδιακό επεισόδιο. 

Χρήστος Σιμανδάρης 

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 13 Μαρτίου 2018, ο δημοφιλής ηθοποιός και εκφωνητής Χρήστος Σιμαρδάνης σε ηλικία 61 ετών. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως αντιμετώπιζε με περίσσιο θάρρος, χωρίς να θέλει να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Χάρρυ Κλυνν

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοφιλής κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου 2018. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε αναπνευστικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Ηλίας Πετροπουλέας 

Στα Καλάβρυτα, στις 20 Μαΐου 2018, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας σε ηλικία 72 ετών.

Τζέσυ Παπουτσή 

Την 1η Ιουλίου 2018 έχασε τη μάχη για τη ζωή η δημοφιλής ηθοποιός, Τζέσυ Παπουτσή, για να βυθίσει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ρίκα Βαγιάννη 

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών, στις 7 Ιουλίου 2018, η Ρίκα Βαγιάννη ύστερα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Μάνος Αντώναρος 

Tην τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος. Ο Μάνος Αντώναρος είχε προσβληθεί από το βακτήριο της λεγιονέλλας, γνωστής και ως νόσμου των Λεγεωνάριων.

Μάνος Ελευθερίου 

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών, στις 22 Ιουλίου 2018, ο σπουδαίος Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου. Είχε πρόσφατα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας, το ξεπέρασε αλλά τα ξημερώματα απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.

Νίκος Κούρος 

Έφυγε από τη ζωή στις 24 Οκτωβρίου 2018, ο ηθοποιός Νίκος Κούρος σε ηλικία 90 ετών. Με μεγάλη θητεία στο θέατρο έγινε ευρύτερα γνωστός απ τον ρόλο του Χρήστου του φαρμακοποιού στη τηλεοπτική σειρά «Ρετιρέ».

Μαριάννα Τόλη 

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, η ηθοποιός Μαριάννα Τόλη, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.