Διαφορα

Εσύ, έστειλες γράμμα στον Άγιο Βασίλη; (photos)

Τελευταία μέρα του 2018 ή αλλιώς... παραμονή πρωτοχρονιάς ή αλλιώς... η τελευταία ευκαιρία για το γράμμα προς τον άγιο Βασίλη! Αλήθεια, εσύ του έγραψες;

Εκπνέει και αυτή η χρονιά, μα το γραμματοκιβώτιο, που δέχεται τα γράμματα προς τον άγιο Βασίλη, μάλλον, "σφύζει από ζωντάνια"! Ή ακόμα καλύτερα, σφύζει από παιδικές ευχές! Παιδικά όνειρα! Παιδικά "θέλω"!

Γραφικοί χαρακτήρες και κείμενα γραμμένα από τα παιδιά μας! Γράμματα γεμάτα γραμματικά και συντακτικά λάθη -αλήθεια, πού πήγαν τόσες ώρες μελέτης στο σπίτι και στο σχολείο; Γράμματα γεμάτα προχειρότητα στη δομή και την εμφάνιση ενός γραπτού -ή μίας παραγωγής γραπτού λόγου...

Μα, είναι γράμματα γεμάτα αγάπη, λαχτάρα, ευγένεια ψυχής, αθωότητα, αφέλεια και όνειρα! Πάνω απ' όλα, όνειρα!

Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα βρείτε και φέτος το γραμματοκιβώτιο, που δέχεται τα γράμματα των μικρών -και των μεγάλων! Γιατί όχι;- και θα "εκπληρώσει" έναν διακαή παιδικό πόθο: αυτόν του καινούριου παιχνιδιού!

Αλήθεια, εσύ έστειλες γράμμα στον άγιο Βασίλη;

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.