Διαφορα

winamp wmp real qt

Τρίπολη: Για λίγες μόνο... εξαφανίσεις! (photos)

Μας έλειψαν(;) τα αδέσποτα κατά την εορταστική περίοδο από το κέντρο της Τρίπολης και τώρα... επιστρέφουν!

Πολύς ο λόγος περί αδεσπότων ζώων στην Τρίπολη και περί προβλημάτων, που δημιουργούνται από την αταίριαστη και αναγκαστική συνύπαρξη τετραπόδων και ανθρώπων σε μία πόλη, όπως η Τρίπολη... Πολύς ο λόγος και περί αναλγησίας των αρμοδίων υπηρεσιών και, φυσικά, του Δήμου Τρίπολης...

Όμως, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου το κέντρο της αρκαδικής πρωτεύουσας "ανάσανε" από την επιθετικότητα των αδεσπότων, αφού αυτά ως δια μαγείας "εξαφανίστηκαν" από το κέντρο και εμφανίστηκαν σε πιο απόκεντρα σημεία του δήμου Τρίπολης, συμπεριλαμβανομένων και τοπικών κοινοτήτων!

Με τη λήξη των εορτών, λοιπόν, δεν επέστρεψαν μόνο οι εργαζόμενοι και τα σχολεία στην κανονικότητα της ρουτίνας, αλλά και τα "άστεγα" τετράποδα μαζί με τα γαβγίσματά τους και τις... άπλες τους!

Αυτό ήταν, παίδες! Τέλος οι γιορτές, τέλος οι χαρές. Τα κεφάλια "μέσα" και τα αδέσποτα στη γνωστή τους θέση... Σα να μην πέρασε μια μέρα...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.