Διαφορα

winamp wmp real qt

Συγχαρητήρια Επιμελητηρίου στο σχολείο Τροπαίων

To Eπιμελητήριο Αρκαδίας εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές Ε’ και ΣΤ ‘ τάξης και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές  Ε’ και ΣΤ ‘ τάξης και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων για το τεράστιο επίτευγμα τους, την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον εορτασμό της «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019». 

Το Δημοτικό σχολείο των Τροπαίων, μέσα από συλλογική προσπάθεια και δημιουργία κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει το 1ο βραβείο αλλά και να προστατεύει την «περιπλάνηση» μας στο διαδίκτυο εφοδιάζοντάς μας με απαραίτητες γνώσεις για την ασφάλεια μας με ευρηματικό τρόπο. 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία τους.

Ευχόμαστε στους μαθητές και στους δασκάλους να έχουν πάντα τέτοιες επιτυχίες, καλή πρόοδο και δημιουργικότητα».

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή και στη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.