Διαφορα

Εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ζητoύν οι εργαζόμενοι στην ενέργεια

"Στη συνεδρίαση του ΔΣ Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας (ΟΜΕ), την Πέμπτη (24/1), ψηφίστηκε ομόφωνα η εγγραφή του σωματείου μας στην δύναμη της."

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Σ.Ε.Ε.Ν.Π:

"Σας ενημερώνουμε ότι στη συνεδρίαση του ΔΣ Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας (ΟΜΕ), την Πέμπτη 24 Γενάρη 2019, ψηφίστηκε ομόφωνα η εγγραφή του σωματείου μας στην δύναμη της. Έτσι είμαστε πλέον μέλος της Ομοσπονδίας που καλύπτει τα σωματεία μέλη της με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) που καλύπτει τον κλάδο.

Μετά από συνεννόηση της Ομοσπονδίας, με τη Διοίκηση της Εταιρείας, το Προεδρείο της την Παρασκευή  01/02/2019  θα έρθει στην Μεγαλόπολη ώστε μαζί με το Σωματείο να συζητήσει με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για την εφαρμογή της ΣΣΕ και για τη διεκδίκηση της νέας. Το προεδρείο της ομοσπονδίας θα ενημερώσει τους εργαζομένους στη καντίνα του ορυχείου στο Ψαθί στις 14:30.

Καλούμε τους εργολαβικούς εργαζόμενους και τους συμβασιούχους της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., να έρθουν σε επαφή μαζί μας, να γραφτούν μαζικά στο σωματείο μας, ώστε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που έχει καλύτερους όρους εργασίας."

      

Τρόποι επικοινωνίας:   Πρόεδρος      Μπουρσιάνης Ιωάννης  6974 645265

                                Γραμματέας         Στράγκας Ηλίας      6936 699223

                                      Ταμίας              Χλιός    Ηλίας     6944 319509

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.