Διαφορα

"Ανάμνησις" από τους Τριπολίτες Β. Γεωργακόπουλο και Σ. Γατσάκου (video)

Για άλλη μία φορά ο Βασίλης Γεωργακόπουλος και η Στεφανία Γατσάκου έκαναν το θαύμα τους και μας παρουσιάζουν ένα γνώριμο αγαπημένο τραγούδι, το "Ανάμνησις"!

Ένα γνώριμο, αγαπημένο τραγούδι με τίτλο "Ανάμνησις", σε ερμηνεία της Στεφανίας Γατσάκου, στο πιάνο ο Βασίλης Γεωργακόπουλος, δύο παιδιά με καταγωγή από την Τρίπολη, που με κάθε καλλιτεχνικό τους βήμα μας κάνουν υπερήφανους! 

Την Στεφανία Γατσάκου την έχετε δει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Νight Show", να ερμηνεύει πολλές μεγάλες επιτυχίες με την μπάντα της "Croque Madame", ένα καθαρά γυναικείο συγκρότημα που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες! 

Κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας και τον Βασίλη Γεωργακόπουλο... Αφού το 2018 πήρε μέρος στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" κατέπληξε τους κριτές, έφτασε στον ημιτελικό του διαγωνισμού και προκρίθηκε με την ψήφο του κοινού στον τελικό!

 

Ακολουθούν οι συντελεστές του τραγουδιού "Ανάμνησις": 

Πιάνο: Βασίλης Γεωργακόπουλος 

Ερμηνεία: Στεφανία Γατσάκου

Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου

Μουσική:   Βαγγέλης Πιτσιλαδής

Mix - Master: θοδωρής Γιάννος 

Label : Celestial Keys 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.