Διαφορα

Ισχυρή έκρηξη με νεκρούς στο κέντρο της Καλαμάτας

Λίγο μετά τις 21:00, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, σημειώθηκε έκρηξη στην Οδό Ηρώων, στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικούς ενημερωτικούς ιστότοπους, η έκρηξη συνέβη στο εσωτερικό καταστήματος εστίασης-ταβέρνα- που βρίσκεται στην περιοχή.

Πιθανολογείται πως η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου. Στο σημείο έχουν μεταβεί, οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι μέσα στο χώρο την στιγμή της έκρηξης βρίσκονταν αρκετοί εργαζόμενοι της επιχείρησης.

 

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τρεις γυναίκες χωρίς στις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.gr. Κατά την ίδια πηγή,  νεκροί είναι δύο υπάλληλοι καθώς και η σύζυγος του ιδιοκτήτη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.