Διαφορα

Μεγάλη απάτη με την επωνυμία των ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ με ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστό ότι δεν συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με "δώρο" κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας επιτήδειοι στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα με την επωνυμία των ΕΛΤΑ προσφέρωντας συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Tα ΕΛΤΑ αναφέρουν παράνομη χρήση της επωνυμίας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα των ΕΛΤΑ για να προωθήσουν κινητά τηλέφωνα. Στη σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ αναφέρονται τα εξής: "Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες.

Τα ΕΛΤΑ συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους μήνυμα και να το αγνοήσουν.

Η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων ΕΛΤΑ από τους αποστολείς των μηνυμάτων είναι παράνομη και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.