Διαφορα

Αρκαδία 93.8: 5 χρόνια και..συνεχίζουμε!

Ένας ακόμα χρόνος πέρασε για το Radio Arcadia 93.8 και μας βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις.

Παρά τις αντιξοότητες, τις "επιθέσεις", τα.."σπυράκια" που βγάζουν κάποιοι όταν κριτικάρονται, τις ανακατατάξεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, εμείς είμαστε εδώ, αποφασισμένοι να ενημερώνουμε, να αναλύουμε αλλά και να ψυχαγωγούμε τους συμπολίτες μας με αμεσότητα, ειλικρίνεια και εγκυρότητα.

Ακολουθεί μια κομβική περίοδος για την Τρίπολη, την Αρκαδία και την Ελλάδα, μια περίοδος που θα καθορίσει το μέλλον όλων μας.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στο Radio Arcadia 93.8 γνωρίζουμε ότι πρέπει να τιμήσουμε τη σχέση που έχουμε αναπτύξει και αναπτύσσουμε συνέχεια με όσους μας παρακολουθούν.

Επίσης, έχουμε απόλυτη συναίσθηση του ρόλου που καλούμαστε να παίξουμε καθημερινά, προσπαθώντας να βελτιώσουμε, έστω και λίγο, την καθημερινότητα, σε όλες της τις εκφάνσεις.

Το βασικό, όμως, είναι να σας κάνουμε όλους να περνάτε τόσο καλά όσο περνάμε κι εμείς!

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.