Διαφορα

Σπαρτιάτης ο καλύτερος γιατρός της Ευρώπης!

Δεν είναι ερευνητής. Δεν εργάζεται στο Χάρβαρντ. Ο δρ Ανάργυρος Μαριόλης είναι γενικός γιατρός στην Αρεόπολη της Λακωνίας και διακρίθηκε ως ο καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός για το 2019 από τον έγκριτο οργανισμό WONCA Europe.

Με τίτλους όπως "Ο ήρωας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα", "Το πρότυπο Γενικής Ιατρικής", "Ο Σαμαρείτης της Σπάρτης" δημοσιογράφοι, ασθενείς και μέλη της κοινότητας περιγράφουν με εξαιρετικές διθυραμβικές αναφορές το έργο του έλληνα γιατρού, όπως αναφέρει η WONCA για τον "Γιατρό 5 Αστέρων". Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Ανάργυρος Μαριόλης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ), με διδακτορική διατριβή "summa cum laude". Σε ηλικία 30 ετών ο δρ. Μαριόλης δημιουργεί το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα, το "Κέντρο Υγείας Βύρωνα". Το Κέντρο αποτελεί "θεμέλιο επιτυχίας" για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.