Διαφορα

Αποκλειστικό: Γυρίσματα "ροζ" ταινίας σύντομα στην Τρίπολη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia 938, πρόκειται σύντομα να γυριστεί μέρος ταινίας "ροζ" περιεχομένου στην Τρίπολη!

 

Συγκεκριμένα, εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου, επέλεξε κεντρικό σημείο της Τρίπολης προκειμένου να γυριστούν σκηνές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που θα συμπεριληφθούν σε κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο "Η ερωτική Πελοπόννησος".

 

Μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία έχει δημοσιεύσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναζητούνται ερασιτέχνες "ηθοποιοί" για να συμμετάσχουν στα γυρίσματα.

 

Στην ανακοίνωση περιγράφονται όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν φωτογραφίες και βιογραφικό σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση.

 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η παραγωγή έχει λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες γυρισμάτων και, μάλιστα, λόγω της έλευσης  γνωστών ελληνίδων σταρ αντιστοίχων ταινιών στην επαρχία-μεταξύ άλλων πόλεων και στην Τρίπολη-, έχει ζητηθεί η συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας για να αποφευχθούν φαινόμενα "επιθετικότητας" από τους "fans".

 

ΥΓ. Φυσικά, όπως θα καταλάβατε, το άρθρο είναι ένας τρόπος για να ευχηθούμε "Καλή Πρωταπριλιά"! 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.