Διαφορα

Το 6ο Γυμνάσιο Ζωγράφου στο ΚΠΧΠ Λεωνιδίου (photos)

Η περιβαλλοντική ομάδα του 6ου Γυμνασίου Ζωγράφου, βρέθηκε στο ΚΠΧΠ στο Λεωνίδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας: 

"Οι μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του 6ου Γυμνασίου Ζωγράφου, στο πλαίσιο της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής τους στην περιοχή της Νότιας Κυνουρίας, επισκέφθηκαν το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα (ΚΠΧΠ) στο Λεωνίδιο, τη Δευτέρα 01/04/2019.

Οι 30 μαθητές με τέσσερις συνοδούς εκπαιδευτές ξεναγήθηκαν στο ΚΠΧΠ όπου ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Φορέα Διαχείρισης για τον ρόλο και τις αρμοδιότητές του Φορέα Διαχείρισης την πλούσια πανίδα, χλωρίδα και τους σημαντικούς τύπους οικοτόπων της προστατευόμενης περιοχής, ενώ στην Έκθεση Ερμηνείας Περιβάλλοντος, γνώρισαν ορισμένα από τα σπάνια και ενδημικά φυτά του όρους Πάρνωνα.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης πρόβαλε στην ομάδα, ειδική θεματική παρουσίαση αναφορικά με τα βότανα και τα αρωματικά φυτά στον Πάρνωνα."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.