Διαφορα

Ηλεκτροφωτισμός ιστορικών μνημείων της Δημητσάνας (photos)

Ηλεκτροφωτίστηκε το τρικάμαρο γεφύρι, η παλιά βρύση στην είσοδο της Δημητσάνας, καθώς και το ιστορικό ρολόι της Αγίας Κυριακής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελου Γιαννακούρα:

Μία ευχάριστη στιγμή ζήσαμε στην Δημητσάνα, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, μετά την παρακολούθηση της Ολονυχτίας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Ρουμελιώτη, την Περιφερειακή Σύμβουλο και εκ νέου υποψήφια Κλειώ Παπαντωνίου και τους νέους υποψήφιους Τάσο Κατσιαδράμη, Λάμπη Μπαξεβάνο και Έλενα Τσουμπλέκα καθώς και με την Αντιδήμαρχο Ιωάννα Τσαφαρά και τον Πρόεδρο της Δημητσάνας Χρήστο Ραδαίο και αρκετούς κατοίκους παρόντες, ανάψαμε τον διακόπτη και ηλεκτροφωτίσαμε τρία ιστορικά σημεία της Δημητσάνας.

Το τρικάμαρο γεφύρι και την παλιά βρύση στην είσοδο της πόλης καθώς και το ιστορικό ρολόι της Αγίας Κυριακής.

Τρία σημεία που αναδεικνύουν σημαντικά την αρχόντισσα της Αρκαδίας, την αρχόντισσα της Γορτυνίας, τη Δημητσάνα, που αποτελεί την μικρογραφία της Ελλάδας.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί το έργο υλοποιήθηκε πολύ σύντομα και θα υλοποιήσουμε και άλλα έργα στην περιοχή, αφού η Δημητσάνα αποτελεί τουριστικό προορισμό και νιώσαμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που ενημερωθήκαμε για την μεγάλη σημασία που έχουν τα μονοπάτια της περιοχής και πόσο έχουν συμβάλλει στην τόνωση της τουριστικής ανάπτυξης της Γορτυνίας.

Παρά τις δυσκολίες λόγω καιρού αλλά και λόγω έλλειψης προσωπικού στις τεχνικές υπηρεσίες, ανεξάρτητα από προεκλογική ή μη περίοδο εμείς υλοποιούμε έργα σε όλη την Αρκαδία. Μία κατηγορία έργων είναι και τα έργα ηλεκτροφωτισμού που σε κόμβους και δρόμους προσφέρουν εκτός από ομορφιά και ασφάλεια σε κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μέσα στο Καλοκαίρι που ο καιρός θα είναι καλύτερος θα υλοποιηθούν δεκάδες ακόμα έργα που έχουν προγραμματιστεί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.