Διαφορα

Η χλιδή στο Ναύπλιο χτυπάει κόκκινο! (photos)

Το Crystal Serenity με σημαία Μπαχάμες αφίχθη την Κυριακή (5/5) στο Ναύπλιο και βρίσκεται αρόδο ανοιχτά του Αργολικού κόλπου, τη στιγμή που στην πόλη βρίσκεται σε εξέλιξη το 6ο Mediterranean Yacht Show με περισσότερα από 120 υπερπολυτελή σκάφη.

Το πλοίο είναι κατασκευάστηκε το 2003 και έχει βαφτιστεί από την Ηθοποιό Julie Andrew. Το 60.000 τόνων και 820 ποδών Crystal Serenity, μπορεί να φιλοξενήσει 1000 επιβάτες σε 500 διπλές καμπίνες, όλες oceanview και με μεγάλες βεράντες.

Με 700 άτομα πλήρωμα, το 13-όροφο αυτό πλοίο είναι ένα κινητό πολυτελές ξενοδοχείο. Με μια τεράστια επιλογή υπηρεσιών, στην οποία περιλαμβάνονται 2 όροφοι με εστιατόρια, self-service buffet, το γιαπωνέζικο μαγικό Nobu, ένα τεράστιο θέατρο με υπερπαραγωγές Broadway, μια 2-οροφή δισκοθήκη, 5 μπαρς , casino, ένα τεράστιο health and beauty centre, 2 πισίνες και 6 Jacuzzis.

Συγχρόνως στο λιμάνι του Ναυπλίου άνοιξε από το Σάββατο 4 Μαΐου τις πύλες του το Mediterranean Yacht Show για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2019, η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.

 

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.