Διαφορα

"Εγκαίνια" για το εκκλησάκι στις φυλακές Τρίπολης (photos)

Τα "θυρανοίξια" του ναού των φυλακών Τρίπολης, στο όνομα του Αγίου Ελευθερίου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας- και εφημέριο των φυλακών- Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο Τσαγγούρη. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής Σωφρονιστικής και Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Προκοπίου Προκόπης, ο Διευθυντής Αντεγκληματικης Πολιτικής κ. Λαμπράκης Ιωάννης, η σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου κ Μάρκου Έλενα, εκπρόσωποι της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας. 

Το "παρών" έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Νίκου Τσιαμούλου, κ. Γεώργιος Κυρίμης  ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του δημάρχου Τρίπολης και Αντιδήμαρχος της πόλης, κ. Σωτήρης  Παπαδημητρίου, ο Διευθυντής της Φυλακής,  κ. Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και εκπρόσωποι των κρατουμένων, οι οποίοι εξήραν το έργο που έχει επιτελεσθεί τα τελευταία χρόνια με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. 

Θυμίζουμε πως ο  προκατασκευασμένος ναός είχε τοποθετηθεί στις 26 Μαρτίου 2019 στο συγκεκριμένο, σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.