Διαφορα

winamp wmp real qt

Σωματείο Εργαζομένων Αρκαδίας: "Να στηρίξουν τον αγώνα μας"

Απόφαση Γ.Σ. εργαζόμενων στην επιχείρηση Recycling South East LTD.

Η ανακοίνωση: 

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 η εργοδοσία της επιχείρησης Recycling South East LTD ανακοίνωσε στους εργαζόμενους την πρόθεσή της να λάβει μέτρα με σκοπό να μειώσει το κόστος παραγωγής της, επικαλούμενη οικονομική αδυναμία στην κάλυψη των υποχρεώσεών της. Η πρόταση της επιχείρησης ήταν ή απολύσεις ή τροποποίηση συμβάσεων σε 6ωρη εργασία ή εκ περιτροπής εργασία.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων της επιχείρησης μαζί με το σωματείο μας συνεδριάσαμε και αποφασίσαμε:

1. Οι εργαζόμενοι δεν θεωρούμε ότι αποτελούμε κόστος, γιατί είμαστε αυτοί που παράγουμε το κέρδος που καρπώνονται οι εργοδότες. 

2. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να διαλέξουμε με πιο τρόπο θα απεμπολήσουμε τα δικαιώματά μας που έχουν κατακτηθεί με σκληρούς και αιματηρούς αγώνες. 

3. Διεκδικούμε να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας με 5ήμερη και 8ωρη εργασία.

4. Απαιτούμε να βελτιωθούν οι απαράδεκτες συνθήκες υγείας και ασφάλειας της εργασίας μας

Σε κάθε περίπτωση θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας με κάθε τρόπο.

Καλούμε τους εργαζόμενους και στα άλλα εργοστάσια του ίδιου εργοδότη να πάρουν αποφάσεις στήριξης του αγώνα μας. Να συντονίσουμε τις κινήσεις μας από δω και μπρος. Καλούμε τα υπόλοιπα σωματεία του νομού και όλους τους φορείς της περιοχής να στηρίξουν και να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.