Διαφορα

Ενημέρωση Επιμελητηρίου για επιχειρηματικές αποστολές

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του για τις επιχειρηματικές αποστολές που διοργανώνει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο σε 4 εκθέσεις στην Κωνσταντινούπολη.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του για τις επιχειρηματικές αποστολές που διοργανώνει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο στις εκθέσεις:

Έκθεση "CNR FOOD ISTANBUL". Food & Beverage, Food Processing, Packaging & Labellingt, Storage, Cooling Techologies Exhibition. Special Section: Food Service Suppliers.

Από 04 - 07  Σεπτεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη. 

30η Διεθνή Έκθεση Οικιακών Ειδών, Ειδών Κουζίνας και Μπάνιου, Επιτραπέζιων Σκευών, Ηλεκτρικών Συσκευών, Ειδών Δώρου και Διακόσμησης, Πλαστικών, Ανοξείδωτων και Γυάλινων Ειδών κ.λ.π.. 

Από 12 -15  Σεπτεμβρίου 2019  στην Κωνσταντινούπολη. 

Διεθνής Έκθεση Προϊόντων & Εξοπλισμού Ομορφιάς, Καλλυντικών, Μαλλιών, Σπά & Ευεξίας.

Από 19 - 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη.

62η Διεθνή Έκθεση για παπούτσια Δερμάτινα Είδη – Πρώτες Ύλες

Από 02 - 05 Οκτωβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, για τις παραπάνω επιχειρηματικές αποστολές καλύπτουν για τα μέλη του ΕΤΕΕ:

Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό.

Β. Δωρεάν είσοδο στην έκθεση.

Γ. Δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο στην έκθεση & επιστροφή.

 

Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, το κόστος για τα παραπάνω είναι 70 ευρώ για 1 άτομο ή120 ευρώ για 2 άτομα της ιδίας εταιρίας. Υπόλοιπα κόστη καλύπτονται από τους ίδιους.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr στη διαδρομή εκθέσεις. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.