Διαφορα

Έως 31 Αυγούστου τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Κλείνει την Παρασκευή η εφαρμογή του Ε9 για την υποβολή δηλώσεων του 2019.

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει πραγματοποιηθεί η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού για τον ΕΝΦΙΑ του 2019, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε επίσης πως ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ θα κλείσει από τις 11 το πρωί της Παρασκευής 16 Αυγούστου και μέχρι τις 31 Αυγούστου η εφαρμογή για την υποβολή του Ε9 έτους 2019.

Επίσης η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων 2020, δεν θα είναι διαθέσιμη στις 16 Αυγούστου και στο διάστημα από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2018), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, διευκρινίζει η ΑΑΔΕ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.