Διαφορα

Αμ, δε φυτρώνει το μπουκάλι, μανάρι! (photos)

Θες να σου φταίνε τα μποφόρ; Οκ... Θες να σου φταίει το συνεργείο του δήμου; Οκ... Η αλήθεια, όμως, φιλαράκο είναι ότι δε σέβεσαι!

Μεσημέρι Δευτέρας (26/08) στην Τρίπολη και σε απόσταση 10 μόλις μέτρων, αρχίζω, περπατώντας, να μετρώ σκουπίδια στον δρόμο και στα πεζοδρόμια...

Καλά, θα μου πεις..Δεν είναι δα η πρώτη φορά, που παρατηρείται κάτι τέτοιο! Γιατί, όμως, να μην είναι η τελευταία; Γιατί να λερώνουμε έτσι την πόλη μας; Από τη μία ζητάμε ανάπτυξη και τουρισμό κι από την άλλη είμαστε... "απολίτιστοι"!

Τα καλάθια αχρήστων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως είναι άδεια! Άρα, δικαιολογία δεν υπάρχει! Τα πήρε τα σκουπίδια ο αέρας; Έλα, τώρα! Ούτε ένα πεντάχρονο δε α το πίστευε αυτό!

Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να την παραδεχτούμε για να αλλάξουμε: δεν υπάρχει σεβασμός!

Κι ας κλείνουμε σε λίγες μέρες 199 χρόνια απελευθέρωσης από τους "βαρβάρους" και τους "απολίτιστους" δυνάστες του ελληνικού έθνους...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.