Διαφορα

winamp wmp real qt

Οι εξετάσεις και τα εμβόλια που πρέπει να κάνει το παιδί

Πριν πάει σχολείο.

Για κάποια από τα παιδιά, σε ορισμένες τάξεις της εκπαίδευσης, ανάμεσα στα άλλα υποχρεωτικά δικαιολογητικά εγγραφής που η πολιτεία ζητάει, είναι και το πιστοποιητικό υγείας και εμβολιασμών, με το όνομα ατομικό δελτίο υγείας μαθητού (ΑΔΥΜ). 

Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι υποχρεωτικό και απαιτεί την εξέταση του παιδιού από τον παιδίατρο και την πιστοποίηση της εμβολιαστικής του κάλυψης.

Όπως αναφέρει Ο Δρ. Κώστας Νταλούκας, Παιδίατρος και Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής στο ygeiamou, o παιδίατρος σε κάθε προληπτική επίσκεψη, οφείλει να εξετάσει κλινικά το παιδί, φροντίζοντας να μετρήσει μεταξύ των άλλων, απαραίτητα την αρτηριακή του πίεση, το βάρος, το ύψος, τον δείκτη μάζας του σώματός του, την οπτική και ακουστική του οξύτητα.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.