Διαφορα

Χαμός για το βιβλίο με την ιστορία των Αρκάδων της Αυστραλίας

Αποτελεί φόρο τιμής για τα 220 χωριά της Αρκαδίας που έστειλαν τα παιδιά τους στην Αυστραλία...

Συγκίνηση και αγαλλίαση συνεπήρε τους ηλικιωμένους Αρκάδες, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια τους που πλημμύρισαν την αίθουσα...

Από νωρίς κατέφταναν οι ενδιαφερόμενοι, όπου τους ανέμενε με μια τεράστια οθόνη, όπου απεικονίζονταν μία μετά την άλλη φωτογραφίες που αναδείκνυαν ένα υπέροχο παρελθόν, γεμάτο δράση, θυσίες, αγώνες και καταξιώσεις. 

Παρέλαυναν φωτογραφίες από τη δεκαετία του 1920 και 1930 όταν ήσαν τότε λίγοι, οι Αρκάδες του μεσοπολέμου, και στη συνέχεια οι πολλοί, οι χιλιάδες της μεταπολεμικής περιόδου. 

Διακόσιες περίπου φωτογραφίες, που επιλέχθηκαν από το βιβλίο, εμφανίζονταν σε όλη τη διάρκεια της συγκινητικής εκδήλωσης, ενώ εκατέρωθεν της τεράστιας αίθουσας υπήρχαν άρτια οργανωμένα εκθεσιακά «πάνελς» που απαθανάτιζαν και λάμπρυναν την εκδήλωση με τεράστιες φωτογραφίες που φιλοτεχνήθηκαν πάνω σε μεγάλα χαρτόνια.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.