Διαφορα

Έχεις μήνυμα από το Κτηματολόγιο

Τέλος χρόνου για 2 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων!

Ειδοποιητήρια στέλνουν ΑΑΔΕ και Κτηματολόγιο σε 2 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για πολίτες που έχουν ιδιοκτησία στις 16 περιοχές που η συλλογή δηλώσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που στάλθηκαν σε χιλιάδες πολίτες αφορούν σε ενημέρωση της τρέχουσας διαδικασίας για το Κτηματολόγιο ενώ τα στοιχεία αντλήθηκαν από το Ε9. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 29 Νοεμβρίου εκπνέει η παράταση για 13 ακόμα Ενότητες.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Ανάρτηση στην Αθήνα τελικά θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου, αφού το ανάδοχο σχήμα ολοκλήρωσε νωρίτερα τα δεδομένα που προέκυψαν κατά την Προανάρτηση. Τον Δεκέμβριο πάντως θα γίνει η Προανάρτηση σε Βόλο και τη σκυτάλη θα πάρουν Λαμία και Λιβαδειά τον Φεβρουάριο. Παράλληλα, επιστρέφουν στον Φορέα οι περίπου 25 δικηγόροι που αποχώρησαν πέρσι έπειτα από την αλλαγή στη δομή του.

Συγκεκριμένα, έλαβαν ή πρόκειται να λάβουν στις επόμενες 4-5 ημέρες ηλεκτρονική ειδοποίηση οι κάτοχοι ιδιοκτησίας σε μία ή περισσότερες από τις εξής Περιφερειακές Ενότητες: Δράμας, Ξάνθης, Θάσου, Ροδόπης, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Μαγνησίας και Δυτικής Αττικής. Για όλες τις παραπάνω περιοχές η προθεσμία έγκαιρης υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.