Διαφορα

Γυρίσματα γνωστής εκπομπής στον Τυρό (photos)

Η εκπομπή "Από τόπο σε τόπο", στον Τυρό για γυρίσματα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα:

"Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής "Από τόπο σε τόπο" που προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μουσικολόγο και λαογράφο Χρήστο Μυλωνά που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής κοινωνίας να προβάλλει την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής μας.

Τον Μαρνέρη Παναγιώτη, Πρόεδρο της "Τσακωνοπαρέας" για την καθοριστική του συμβολή, στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος 

Τον πολιτιστικό Σύλλογο Τυρού και τα μέλη των χορευτικών του τμημάτων, κάθε ηλικίας, που με υπομονή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από δύσκολες συνθήκες για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και την διαμονή για την άψογη φιλοξενία προς τους συντελεστές της εκπομπής. 

Ελπίζουμε στο μέλλον να συνεργαστούμε και πάλι, σε άλλες ανάλογες προσπάθειες για την ανάδειξη της περιοχής μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.