Διαφορα

Τη μετάδοση ειδήσεων στα Αραβικά ξεκίνησε η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ θα μεταδίδει καθημερινά δελτίο ειδήσεων και στα Αραβικά, προκειμένου να ενημερώνονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που φιλοξενούνται εντός των συνόρων της Ελλάδας.



Δελτίο Ειδήσεων στα Αραβικά θα μεταδίδει καθημερινά η ΕΡΤ, μέσα από το Ραδιόφωνο, την Τηλεόραση και την ιστοσελίδα της. Στόχος η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση τονίζει πως "Στην ΕΡΤ1 θα μεταδίδεται στο τέλος των δελτίων Ειδήσεων, στις 15.00, 18.00 και 21.00.



Στο Ραδιόφωνο και συγκεκριμένα από το Πρώτο Πρόγραμμα στους 91.6 και στους 105.8 για την Αττική και μέσω των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ στο Αιγαίο, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τις Σέρρες, την Κέρκυρα, τη Φλώρινα, καθώς και από το Δίκτυο Θεσσαλίας, θα μεταδίδεται στις 13.30 και 19.30."


Παράλληλα, όλες οι ειδήσεις στα Αραβικά θα είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ. "Το δελτίο Ειδήσεων στα Αραβικά, μεταφράζει και εκφωνεί ο Ουαλίντ Ελιάς". Υπήρξαν πάντως και αντιδράσεις, από την περίφημη Ομάδα Αλήθειας, την άτυπη επικοινωνιακή ομάδα που είχε συσταθεί στη ΝΔ επί Σαμαρά.

 

ΠΗΓΗ:news247.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.