Διαφορα

winamp wmp real qt

Το ΚΑΑ Παλλάδιον για την παρουσία του στην "Πελοπόννησος EXPO"

"Ενωμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου μπορεί να πετύχει πολλά θετικά αποτελέσματα", αναφέρει σε δήλωσή της η κα. Καρνιαδάκη.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την πλευρά των διοργανωτών όσο και από την πλευρά των επισκεπτών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/11/19 η συμμετοχή του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ που πραγματοποιήθηκε στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης ( από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2019 ) με πρωτοβουλία των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. 

Ήταν η τρίτη χρονιά που το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης συμμετείχε στην έκθεση των Επιμελητηρίων στηρίζοντας έμπρακτα αυτό το νέο δυναμικό θεσμό που δείχνει ότι έχει μέλλον και που βοηθά σημαντικά στην προβολή του επιχειρηματικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής. Φέτος μάλιστα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμμετείχε στην Έκθεση με δύο καλαίσθητα περίπτερα που κατά κοινή ομολογία έκλεψαν την παράσταση. 

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τα δύο περίπτερα και βρήκε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για τις καινοτόμες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Κέντρο, για τις πρωτοπόρες υπηρεσίες προληπτικής αποκατάστασης (Pre Hab) και για τα μοναδικά προγράμματα ιατρικού τουρισμού που υποστηρίζονται πλέον από το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης. 

Την Κυριακή 17/11/19, τελευταία ημέρα της Έκθεσης, οι διοργανωτές επέδωσαν στους εκπροσώπους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δίπλωμα για την επιτυχημένη συμμετοχή του στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ ενώ στο κεντρικό περίπτερο του Κέντρου έγινε η  κλήρωση που ανέδειξε το μεγάλο νικητή του διαγωνισμού ο οποίος κέρδισε ένα 3ήμερο φιλοξενίας στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με πλήρες πρόγραμμα θεραπειών, διαμονή και διατροφή για δύο άτομα.

Με αφορμή την επιτυχημένη συμμετοχή του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:"Για άλλη μία χρονιά το Κέντρο μας στήριξε το θεσμό της Επιμελητηριακής Έκθεσης της Πελοποννήσου. Θέλω να συγχαρώ όλες τις Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου τόσο για τις πρωτοβουλίες στήριξης και ενδυνάμωσης του θεσμού όσο και για το άριστο αποτέλεσμα της διοργάνωσης. 

Το κεντρικό μήνυμα αυτής της έκθεσης είναι ότι ενωμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου μπορεί να πετύχει πολλά θετικά αποτελέσματα όχι μόνο για τις επιχειρήσεις αλλά και γι αυτό τον ευλογημένο τόπο και τους ανθρώπους του.Ραντεβού του χρόνου στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2020 με μεγαλύτερη συμμετοχή, φαντασία και δημιουργικότητα. 

Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς που συμμετείχαν στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ ως εκθέτες αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν στην Τρίπολη και που στήριξαν με την παρουσία τους το θεσμό".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.