Διαφορα

winamp wmp real qt

Συντήρηση πληροφοριακών πινακίδων στον υγρότοπο Μουστού

Εργασίες συντήρησης πληροφοριακών πινακίδων στον υγρότοπο Μουστού.

Ο Φορέας Διαχείρισης προέβη σε συντήρηση των πληροφοριακών πινακίδων εντός της προστατευόμενης περιοχής υγροτόπου Μουστού, η οποία περιελάμβανε εκ νέου εκτύπωση των εκθεματικών επιφανειών, προμήθεια επιφανειών αλουμινίου και αντικατάσταση των plexiglass, καθώς και συντήρηση των ξύλινων βάσεων (λείανση/βαφή με βερνίκι) των πινακίδων.

Οι πινακίδες που έχουν την μορφή αναλογίου, παρουσιάζουν πληροφορίες για το οικοσύστημα της περιοχής, τα είδη της χλωρίδας και πανίδας του υγροτόπου. Η προμήθεια και εγκατάσταση των πινακίδων πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2012-2014 με την Πράξη "Προστασία και διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού", η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013", Άξονας Προτεραιότητας 9: "Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η δαπάνη για την συντήρηση των πινακίδων θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Φορέα Διαχείρισης μέσω της χρηματοδότησης από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για το έτος 2019.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.