Διαφορα

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette, Μάρι Φρέντρικσον

Κατέκτησε την μουσική σκηνή αλλά διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Αποτύπωσε σε σκίτσα την περιπέτεια της υγείας της.

Οι Roxette εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 και απέκτησαν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του 90. Tραγούδια τους, όπως το «The Look», το «Listen to your Heart» και το «It must have been Love» έφτασαν στο No1 στο «Billboard» των Η.Π.Α. 

Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια η πορεία του συγκροτήματος και η προσπάθεια να κρατηθούν «ζωντανοί» στη σκηνή, δεν ήταν εύκολη υπόθεση, κυρίως για την Μάρι.

Το 2001 διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και αναγκάστηκε να σταματήσει τις εμφανίσεις της. Η αγάπη της για τη μουσική ήταν τόσο μεγάλη που έγραφε τραγούδια στο σπίτι της. Αποτέλεσμα ήταν το προσωπικό της άλμπουμ «The Change». Το εξώφυλλο του δίσκου αποτελείται από σκίτσα που ζωγράφισε η ίδια, όταν έμαθε πως είχε όγκο στο κεφάλι.

Τον Οκτώβριο του 2005 και μετά από εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες η Μάρι ανακοίνωσε ότι κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο κι ότι ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Μάρι ζούσε με τον σύζυγό της, επίσης μουσικό Μίκαελ Μπόλιος και τα δύο τους παιδιά....

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.