Διαφορα

Εξορμήσεις από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας τον Ιανουάριο 2020

Οι εξορμήσεις και οι εκδρομικές δράσεις από την Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για τον μήνα Ιανουάριο 2020.

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ενημερώνει το εκδρομικό κοινό της Αρκαδίας και της Τρίπολης ότι έχουν προγραμματιστεί για τον μήνα Ιανουάριο 2020 πέντε (5) εκδρομικές δράσεις που είναι οι εξής: 

Μονοήμερη εκδρομή στις 12 Ιανουαρίου 2020 από την Arcadian Tours για μεσημεριανή διασκέδαση στο ¨Περιβόλι του Ουρανού¨.

Από την Arcadian Tours την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 για την παρακολούθηση του μιούζικαλ “CHICAGO”

Με την Arcadian Tours για Αράχωβα & Ιερά Μονή Οσίου Λουκά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Μονοήμερη εκδρομή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή από την Arcadian Tours το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Εκδρομή από την Arcadian Tours για την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

 

Τα προγράμματα των εκδρομών είναι τα ακόλουθα:

Μονοήμερη εκδρομή από την Arcadian Tours για μεσημεριανή διασκέδαση στο ¨Περιβόλι του Ουρανού¨.

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνετε γνωστό ότι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 μονοήμερη εκδρομή, για το ¨Περιβόλι του Ουρανού¨ στην Αθήνα.   

Το Πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Κυριακή 12/1/2020 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 10:30 το πρωί και μέσω της Εθνικής οδού Τρίπολης – Κορίνθου - Αθηνών φτάνουμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα, όπου θα διασκεδάσουμε με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου και Στέλιο Διονυσίου στο ¨Περιβόλι του ουρανού.¨ 

Στο ¨Περιβόλι του ουρανού¨ στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας η επιτυχία συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά. Εξαιρετικές φωνές, καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο,  ποιότητα στην διασκέδαση αλλά και σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής συντροφιάς στο ¨Περιβόλι του ουρανού.¨ 

Το ανανεωμένο και καλόγουστο ¨Περιβόλι του ουρανού¨ εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14:30 μετά το μεσημέρι και μετά τη λήξη του προγράμματος θα δοθεί λίγος ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πλάκα και κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Τρίπολη. 

Η τιμή συμμετοχής είναι 55 €  και περιλαμβάνει: 

Το λεωφορείο Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη. 

Το μενού (ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό).

Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει φιλέτο κοτόπουλο ή σολομό. Σε περίπτωση που επιλεχθεί φιλέτο μοσχάρι υπάρχει επιβάρυνση 10 €

 

Δεν περιλαμβάνει: 

Ποτά και αναψυκτικά

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από την Arcadian Tours την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 για την παρακολούθηση του μιούζικαλ “CHICAGO”

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνεται γνωστό ότι έχει προγραμματιστεί να εκδράμει στην Αθήνα για την παρακολούθηση του μιούζικαλ“CHICAGO” την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: Την Τετάρτη15/01/2020 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:00 το απόγευμα για να φτάσουμε αργά το απόγευμα στην Αθήνα και το ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ για να παρακολουθήσουμε του θεαματικού μιούζικαλ “CHICAGO”.

Ο σκοτεινός αλλά γοητευτικός κόσμος του θεάματος και του μιούζικαλ έρχεται από το Μπρόντγουεϊ στην καρδιά της Αθήνας! Η People Entertainment Group παρουσιάζει αυτό τον καιρό το θεαματικό Chicago, ένα από τα κορυφαία musicals όλων των εποχών, στο ιστορικό «Θέατρο Ολύμπια - Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας». 

Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι ανεβαίνει στο «Θέατρο Ολύμπια» (πρώην Λυρική Σκηνή) με ένα δυνατό cast ηθοποιών. 

Μια υπερπαραγωγή με 34 συντελεστές επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, που αναμένεται να κάνει αίσθηση στο θεατρικό κοινό και να καταστήσει τον λαμπερό και ιστορικό χώρο έναν κορυφαίο πόλο έλξης της χειμερινής Αθήνας.

Η παράσταση ξεκινά στις 20:30 το βράδυ και μετά το πέρας της παράστασης θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή στην Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 35,00 € με (Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 20,00 €) και περιλαμβάνει:

Το λεωφορείο Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη.

Το εισιτήριο εισόδου στην θεατρική παράσταση - (Πλατεία – ΖΩΝΗ Β).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με την Arcadian Tours για Αράχωβα & Ιερά Μονή Οσίου Λουκά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνει και κάνει γνωστό ότι έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά και την πανέμορφη Αράχωβα.  

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: Την Κυριακή19/01/2020 θα γίνει η Αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 06:30 το πρωί και μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Κορίνθου – Λαμίας φτάνουμε στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά. Το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αι’, η Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη , είναι ιδρυμένο σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα, κοντά στην αρχαία Στειρίδα.

Το μοναστήρι με τις δύο μεγάλες εκκλησίες (το ναό της Παναγίας και το Καθολικό), την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελλιά και τ’ άλλα κτίσματα, αφιερωμένο στον θαυματουργό τοπικό άγιο, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία και τούτο γιατί η μορφή της τέχνης του θεωρείται πρότυπο για τα βυζαντινά μνημεία του 11ου αι. σε όλη την Ελλάδα. 

Μετά το προσκύνημά μας αναχωρούμε για την κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Έναν δημοφιλή χειμερινό προορισμό καθώς πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και παραδοσιακό οικισμό, χτισμένο αμφιθεατρικά στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού. Εκεί θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και θα θαυμάσουμε τις ομορφιές του οικισμού. 

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε μια διαδρομή όπου θα περάσουμε από όμορφα μέρη όπως την Ιτέα, το Γαλαξίδι και θα καταλήξουμε στην Ναύπακτο, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και το βράδυ θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη μέσω της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου.

Η τιμή συμμετοχής είναι: 25,00€ και περιλαμβάνει: 

Το λεωφορείο Τρίπολη – Αράχωβα – Τρίπολη. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μονοήμερη εκδρομή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή από την Arcadian Tours το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γνωστοποιείται οτι έχει προγραμματιστεί μια πανέμορφη εκδρομή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: Το Σάββατο25/01/2020: θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 08:00 το πρωί για να φτάσουμε στην Αθήνα και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

To Μουσείο περιλαμβάνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και το Κέντρο Γαία, που είναι δύο διαφορετικά, αλλά επικοινωνούντα μεταξύ τους, κτίρια. Είναι και τα δύο πολιτιστικοί φορείς με κοινό στόχο την μελέτη, τη συντήρηση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. 

Τόσο το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όσο και το Κέντρο Γαία περιλαμβάνουν τους εξής τομείς: Αίθουσες εκθέσεων, Εκπαίδευση και Έρευνα.

Στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, που ιδρύθηκε το 1965, φιλοξενούνται οι αίθουσες εκθεμάτων των τεσσάρων βασικών τομέων του (χερσαία ζωολογία, βοτανική, υδροβιολογία, ορυκτολογία-παλαιοντολογία). 

Στο Κέντρο Γαία, που ιδρύθηκε το 2001, γίνεται με διαδραστικό τρόπο, μια πρώτη γνωριμία του πλανήτη, με την ποικιλία των τοπίων του, της βλάστησης και του ζωικού πλούτου του και την επιρροή του ανθρώπου στο περιβάλλον. 

Μετά την Επίσκεψή μας στο Μουσείο θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Αθήνα και στην συνέχει θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

Η τιμή συμμετοχής είναι: 20,00€ και Περιλαμβάνει:

Το λεωφορείο Τρίπολη – Μουσείο Γουλανδρή – Τρίπολη

Το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκδρομή από την Arcadian Tours για την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό της Τρίπολης και γενικά της Αρκαδίας, ότι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 να εξορμήσει εκδρομικά, για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης: “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”.  

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Το Σάββατο25/01/2020 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:00 το απόγευμα για να φτάσουμε αργά το απόγευμα στην Αθήνα και το ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση “Όποιος Θέλει να Χωρίσει να Σηκώσει το Χέρι του” σε σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη. 

Ο Γ. Καπουτζίδης μας αναλύει, μας ψυχαναλύει και μας διασκεδάζει επιστρατεύοντας το χιούμορ, σε αυτό το πρώτο θεατρικό έργο του με θέμα τον έρωτα. Ερμηνεύουν οι: Κ. Μπαλανίκα, Αλ. Ταβουλάρη/Γ. Καρτσάνα (σε διπλή διανομή), Μ. Κατσαφάδου, Α. Σαββάκη, Γ. Σαββίδης, Γ. Κουκουράκης, Π. Νάτσης, Απ. Ψαρρός. 

Η παράσταση ξεκινά στις 21:00 το βράδυ, και μετά το πέρας της παράστασης θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή στην Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 30,00 € και περιλαμβάνει:

Το λεωφορείο Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη

Το εισιτήριο εισόδου στην θεατρική παράσταση / (Πλατεία – κεντρικές θέσεις)

 

Σημείωση: 

Από την Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι Μέτοχοι, το Υπαλληλικό και Εργατικό Προσωπικό της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΕΥΟΙΩΝΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ ΤΟ 2020     

 

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -222 560 & 6988010000 και στην ιστοσελίδα μας  www.arcadiantours.gr 

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.