Διαφορα

Δώρο Πάσχα με... τα μπάνια στις παραλίες!

Κανονικά όπως ορίζεται θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους με την μόνη διαφορά ότι φέτος θα καταβληθεί μετά το Πάσχα.

Το οικονομικό επιτελείο σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου θα ανακοινώσει το διάστημα που πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα του 2020 και σύμφωνα με πληροφορίες ο εργοδότης θα μπορέσει να το καταβάλλει μετά το Πάσχα μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Η εκτίμηση είναι ότι ίσως τότε να έχουν χαλαρώσει τα μέτρα για τον κορωνοϊό και έτσι οι εργαζόμενοι θα το έχουν περισσότερο ανάγκη αλλά και η αγορά. Εξάλλου τα μηνύματα που φτάνουν στο Μαξίμου είναι ότι αυτή τη στιγμή οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να καταβάλουν το δώρο Πάσχα αφού άλλες είναι κλειστές και άλλες υπολειτουργούν. 

Έτσι το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί αργότερα από την Μεγάλη Τετάρτη που καταβάλλεται κάθε χρόνο λόγω της κατάστασης που ζει η χώρα.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τη συνέχεια

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.