Διαφορα

Ο 34χρονος Γορτύνιος που "κατέκτησε" δήμο της Αυστρίας!

Ζει στην Αυστρία, στο Sankt Johann in Tirol, εδώ και 10 χρόνια, αν και η αρχική ιδέα ήταν μόνο να κάτσει κάποιες εβδομάδες για να κάνει σκι...

Σήμερα ο 34χρονος Τάσος Θεοδωρακόπουλος, με καταγωγή από την ορεινή Γορτυνία, είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας στην περιοχή όπου ζει.

Το τελευταίο διάστημα ηγείται ενός εθελοντικού προγράμματος που παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους που ανήκουν ευπαθείς ομάδες. 

Πέρα από αυτό, έχοντας σπουδές, Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, έχει αναλάβει το managment του Δήμου και ασχολείται με τις εκδηλώσεις του. 

Μάλιστα, στο παρελθόν, υπήρξε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο για τα δεδομένα της Αυστρίας, έχει ιδρύσει σύλλογο βόλεϊ και έχει αναλάβει τη διοργάνωση αγώνων beach volley. 

Παρά το γεγονός ότι ζει μακριά από την Ελλάδα αρκετά χρόνια, δε σταματά να την αγαπάει. Μάλιστα οργανώνει ταξίδια με φίλους και γνωστούς  στην Ελλάδα. 

Πάνω στις μοτοσικλέτες τους γνωρίζουν τις ομορφιές της Αχαΐας και της Αρκαδίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όσα δηλώνει...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.