Διαφορα

Νεκρός 17χρονος στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας

Δυστύχημα στον Κακόβατο.

Ένα κλαταρισμένο πίσω λάστιχο φαίνεται πως προκάλεσε το σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Πέμπτης, στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας, που κόστισε τη ζωή σε έναν 17χρονο κάτοικο Αθηνών. Ο Α.Μ. από το Νέο Κόσμο, θέλησε να επισκεφθεί το συνομήλικο φίλο του στους Ταξιάρχες Ζαχάρως.

Ο φίλος του που κατάγεται από την περιοχή, είχε έρθει πριν μερικές ημέρες από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε το 17χρονο για να περάσουν μέρες διακοπών στα όμορφα μέρη της Ζαχάρως.

Έτσι λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα της Πέμπτης ο φίλος του μετέβη στη Ζαχάρω στο σταθμό του ΚΤΕΛ για να παραλάβει το 17χρονο που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα.

Στη διαδρομή για το χωριό, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη δεξιά σε ελαιοστάσια, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε ελαιόδεντρα έως ότου το αυτοκίνητο - μια μαύρη Mercedes - να χτυπήσει πλάγια σε ελαιόδεντρο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τη συνέχεια

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.