Διαφορα

Προειδοποίηση ΠΟΥ προς ταξιδιώτες

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε στους ταξιδιώτες να φορούν προστατευτικές μάσκες στα αεροπλάνα...

Η εκπρόσωπος του ΠΟΥ Μάργκαρετ Χάρις κάλεσε τον κόσμο να μην βρεθεί προ εκπλήξεων από την επανεμφάνιση τοπικών επιδημιών Covid-19 και τα μέτρα καραντίνας που λαμβάνονται, λέγοντας: "Αν υπάρχει οπουδήποτε, υπάρχει παντού και οι άνθρωποι που ταξιδεύουν πρέπει να το κατανοήσουν αυτό".

"Ο ιός αυτός είναι ευρέως διαδεδομένος και οι άνθρωποι πρέπει να το λαμβάνουν αυτό πάρα πολύ σοβαρά υπόψη τους", πρόσθεσε.

Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα επικαιροποιήσει τις ταξιδιωτικές οδηγίες του ενόψει των θερινών διακοπών για το βόρειο ημισφαίριο, αλλά οι επικαιροποιημένες δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα.

Στο μεταξύ οι ταξιδιώτες θα πρέπει "να θυμούνται ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ή μπορεί να αλλάξουν πολύ", σημείωσε η Χάρις σε ενημέρωση των δημοσιογράφων από την έδρα του ΠΟΥ στη Γενεύη.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.