Διαφορα

ΕΡΜΙΟΝΗ: Το... "Μονακό της Ελλάδας"! (VIDEO)

Η Ερμιόνη βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την επίσκεψη του ζεύγους Μπέκαμ στην Ελλάδα.

 

 

Αυτό το μέρος, το οποίο που κάποιοι έχουν ονομάσει "Μονακό της Ελλάδας", έχει κάτι μοναδικό. Η μικρή, «φιδίσια» χερσόνησος της βορειοανατολικής Πελοποννήσου, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο της ελληνικής Ριβιέρας, όχι μόνο για τις κλασάτες και καθόλου προκλητικές επαύλεις που στολίζουν τις δαντελωτές ακτές της, αλλά και για τη μαγευτική φύση και το γλυκό και ήπιο κλίμα.

 

Ελιές, πεύκα και πολύχρωμα λουλούδια σκεπάζουν τους διαδοχικούς λοφίσκους αλλά και όλη την ακτογραμμή με τους ατελείωτους τιρκουάζ πριβέ κολπίσκους. Είναι το τέλειο μέρος για να μην κάνετε τίποτα αλλά και για να επιδοθείτε σε σπορ: από θαλάσσιο σκι, καταδύσεις και ιστιοπλοΐα μέχρι πεζοπορία και ιππασία – η περιοχή διαθέτει κάτι για τον καθένα.

 

Ο ήρεμος κόλπος της Κοιλάδας είναι γνωστός για τις τράτες του που βγάζουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια, το Κρανίδι, το διοικητικό κέντρο, θα σας κρατήσει για μια βόλτα στα ωραία νεοκλασικά του κτίρια, η Ερμιόνη φημίζεται για τις γραφικές ταβερνούλες και τη νυχτερινή της ζωή και το Πόρτο Χέλι ξεχωρίζει απλώς γιατί είναι ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι, ιδανικό για people watching – και συν τοις άλλοις εδώ βρίσκεται η βυθισμένη αρχαία πόλη των Αλιέων. Στα συν η εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα, είτε οδικώς είτε με ταχύπλοο.

 

Πηγή: thetoc.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.