Διαφορα

Από την Βλαχέρνα η νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού Bollywood!

Πρώτη θέση για την Άντρια Παναγιωτοπούλου (με καταγωγή από Βλαχέρνα) στον Διεθνή Διαγωνισμό Bollywood!


Η Άντρια Παναγιωτοπούλου (το γένος Νότας Δ. Τζιώλα) κέρδισε την 1η θέση στο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BOLLYWOOD (3rd International Bollywood Dance Competition) που διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, στο Ιστορικό Θέατρο "Δόρα Στράτου" υπό την αιγίδα της UNESCO.

 

ANDRIA 2016B


Η Άντρια αναδείχθηκε από 9μελή κριτική επιτροπή, "BOLLYWOOD STAR OF THE YEAR 2016 – (professional level)" ανάμεσα σε αρκετά αξιόλογες συμμετοχές και χόρεψε τιμητικά στη μεγάλη παράσταση του φεστιβάλ τη χορογραφία της, που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο μπροστά σε χιλιάδες θεατές.


Η Άντρια Παναγιωτοπούλου αποτελεί μέλος και συνεργάτη της 1ης ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ BOLLYWOOD στην ΕΛΛΑΔΑ (1st BOLLYWOOD ACADEMY GREECE) καθώς και διπλωματούχο απόφοιτή της αναγνωρισμένη από το C.I.D της Unesco (η 1η επαγγελματίας δασκάλα BOLLYWOOD εκτός Αθηνών).


Έχει συμμετάσχει σε όλα τα Bollywood & Multicultural Dance Festivals της 1ης Ακαδημίας Bollywood. Διδάσκει Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα και στην Κ. Αχαϊα κι έχει μέχρι τώρα δύο συμμετοχές ως κεντρική χορεύτρια σε Bollywood ταινίες, "Bindaas 2014" και "Tere Mere Darmiyan" 2015, αλλά και αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε πολλές χορευτικές παραστάσεις και σόου.


ANDRIA 2016G

Έφερε το Bollywood πριν 3 χρόνια στην Πελοπόννησο κι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη χορευτική ομάδα με άρωμα…Ινδίας. Μάλιστα, 40 μικροί και μεγάλοι μαθητές της (η μεγαλύτερη συμμετοχή ομάδας στο φεστιβάλ φέτος) εντυπωσίασαν χορεύοντας όλοι μαζί επί σκηνής!


Θεωρεί το Bollywood έναν "πολύχρωμο παράδεισο" και μας προσκαλεί όλους να γνωρίσουμε την απόλυτη χαρά χορεύοντας!!!



ΠΗΓΗ:vlaxerna.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.