Διαφορα

winamp wmp real qt

Το φροντιστήριο Φιλολογικόν συστήνεται...

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μαθητές και γονείς ως διευθύντρια σπουδών τουνέου φροντιστηρίου Φιλολογικόν θεωρώ χρέος μου να σας παρουσιάσω το φροντιστήριο και να σας γνωστοποιήσω τις μεθόδους και τους τρόπους λειτουργίας του.

 

 

Λίγα λόγια γνωριμίας

 

Ονομάζομαι Αναστασία Λιακοπούλου, είμαι φιλόλογος, απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκα το 1982 στην Τρίπολη όπου και μεγάλωσα. Γονείς μου είναι ο Γιώργος Λιακόπουλος και η Μαρίκα Μαρινοπούλου συνταξιούχοι φιλόλογοι.

 

Από το 2004 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ιδιωτικής και δημόσιας.Έχω εργαστεί ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε δημόσια Λύκεια της Αθήνας στο πρόγραμμα της πρόσθετης διδακτικής στήριξης και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Τρίπολης και της Αθήνας. Είμαι επιτυχούσα σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Διαθέτωπιστοποιημένη γνώση (από το ΚΕΑΤ) του συστήματος γραφής και ανάγνωσης BRAILLE για άτομα με προβλήματα όρασης και συγκεκριμένα με εφαρμογή αυτής στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και ειδικότερα στα Αρχαία.

 

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριαμε αντικείμενο τη διδακτική φιλολογικών μαθημάτων, τηδιόρθωση της έκθεσης και τις μαθησιακές δυσκολίες.Τέλος έχω αναλάβει την επιμέλεια και διόρθωση του σχολικού βοηθήματος για την Α΄ και Β΄ Γυμνασίου με τίτλο «Οι σημειώσεις μου στον Όμηρο» το οποίο κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της Τρίπολης και της Αθήνας.

 

Η απόφαση μου για τη δημιουργία του Φροντιστηρίου Φιλολογικόν

 

Η ίδρυση του φροντιστηρίου ήταν μια επιθυμία από τα πρώτα στάδια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Έτσι  η αγάπη για τη δουλειά μου, η 12χρονη πορεία και εμπειρία μου στο χώρο της εκπαίδευσης με οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργήσω το φροντιστήριο Φιλολογικόντον Αύγουστο του 2015.Το φροντιστήριο βρίσκεται στο κέντρο της Τρίπολης, στην οδό Γεωργίου Α΄ 6 (πλατεία Αγίου Βασιλείου). Είναι πιστοποιημένο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης (από τον ΕΟΠΠΕΠ) και μέλος του συλλόγου ιδιοκτητών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Αρκαδίας - Λακωνίας.

 

Χώρος φροντιστηρίου

 

Το φροντιστήριο Φιλολογικόν διαθέτει δυο σύγχρονες, μοντέρνες, φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να αναπτύσσεσαι η συνεργασία καθηγητή - μαθητή και να καθίσταται ευχάριστη και αποδοτική η διδασκαλία και η μάθηση. Επίσης διαθέτει αίθουσα υποδοχής και το γραφείο διεύθυνσης.

 

Πρόγραμμα σπουδών

 

Στο φροντιστήριο Φιλολογικόν διδάσκονται όλα τα  φιλολογικά μαθήματα  Γυμνασίου –Λυκείου – ΕΠΑΛ - Αποφοίτων και λειτουργούνΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ για όλες τις τάξεις και όλες τις ομάδες προσανατολισμού.

 

 Γ΄ Λυκείου:υπεύθυνη και μεθοδική προετοιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την εμπειρία 12 χρόνων

 Α΄ και Β΄ Λυκείου:  ευέλικτα προγράμματα σπουδών βασισμένα στις ανάγκες του νέου εκπαιδευτικού συστήματος 

 Γυμνάσιο: καθημερινή μελέτη των φιλολογικών μαθημάτων του σχολείου ή διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων της επιλογή σας και καθοδήγηση των μαθητών στον τρόπο μελέτης τους

 

Συγκεκριμένα προσφέρουμε:

- Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με ποιότητα και ευελιξία

- Τμήματα ομοιογενή και αυστηρά ολιγομελή 3 ως 4 μαθητών

- Δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων σε τιμές φροντιστηρίου

- Δωρεάν ολοκληρωμένο έντυπο υλικό(σημειώσεις) σε κάθε μαθητή για κάθε μάθημα

- Τακτική αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών με επαναληπτικά προκαθορισμένα διαγωνίσματα

- Συνεχή ενημέρωση γονέων για την επίδοση των παιδιών

- Επαγγελματικό προσανατολισμό και καθοδήγηση

- Προσιτά δίδακτρα προσαρμοσμένα στα οικονομικά δεδομένα της εποχής

- Ειδικές τιμές σε αδέρφια, φίλους και σε άτομα που μετακινούνται εκτός πόλης

 

Προτεραιότητά μας η εκπαιδευτική υποστήριξη κάθε μαθητή. Η μέθοδος διδασκαλίας,η εμπειρία, το άριστο περιβάλλον και η συνεργασία θεμελιώνουνκαι εγγυώνται την επιτυχία του παιδιούσας.

 

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το φροντιστήριο Φιλολογικόν και να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών μας!

 

Με εκτίμηση,

Αναστασία Λιακοπούλου

Φιλόλογος- Διευθύντρια σπουδών φροντιστηρίου Φιλολογικόν 

 

Facebook page: www.facebook.com/ffilologikon/

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.