Διαφορα

Δεν αναγνώριζαν την κόρη του Ομπάμα οι συνάδελφοι της!

Κάθε μέρα, τη συνοδεύουν στο εστιατόριο θαλασσινών έξι άνδρες από την ασφάλεια του Λευκού Οίκου - Μεταξύ των καθηκόντων της είναι να καθαρίζει τα τραπέζια και να παραδίδει φαγητό σε πακέτο.

Όπως πολλά 15χρονα κορίτσια στις ΗΠΑ, έτσι και η Σάσα Ομπάμα, η μικρότερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, αποφάσισε να πιάσει μια δουλειά για το καλοκαίρι προκειμένου να βγάλει το χαρτζιλίκι της.

 

Αυτό ωστόσο που είναι αρκετά διαφορετικό στην δική της περίπτωση, είναι ότι φτάνει κάθε μέρα στη δουλειά της, ένα εστιατόριο θαλασσινών στο νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ, συνοδευόμενη από έξι άνδρες της ασφάλειας του Λευκού Οίκου, οι οποίοι παρακολουθούν την κάθε της κίνηση και διασφαλίζουν  την ασφάλειά της. Όπως μάλιστα επισημαίνει σχετικό δημοσίευμα της NY Daily News, οι... μυστικοί πράκτορες παραμένουν μαζί με τη νεαρή και για τις τέσσερις ώρες της βάρδιάς της, βοηθώντας τη περιστασιακά και στα καθήκοντά της, τα οποία περιλαμβάνουν το καθάρισμα τραπεζιών και την παράδοση φαγητού σε πακέτο.

"Αναρωτιόμασταν γιατί υπήρχαν πάντα έξι άνδρες στον χώρο που βοηθούσαν αυτήν την κοπέλα", είπε στην Boston Herald ένας από τους σερβιτόρους του εστιατορίου, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί αρχικά ότι η νέα τους συνάδελφος δεν είναι άλλη από την μικρότερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ! Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή συστηνόταν με το πλήρες της όνομα, Νατάσα (θέλοντας ίσως να κρατήσει χαμηλό προφίλ) γεγονός που συνέβαλε ακόμα περισσότερο στη σύγχυση.

 

Το εστιατόριο θαλασσινών "Nancy's Seafood", αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια της οικογένειας Ομπάμα, που επισκέπτεται κάθε χρόνο για διακοπές το νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ. Ο Μπαράκ και η Μισέλ είναι φίλοι με τον ιδιοκτήτη, επομένως είναι λογικό η κόρη τους να ζητήσει δουλειά στη συγκεκριμένη επιχείρηση, κοντά σε άτομα που εμπιστεύονται οι γονείς της.

Πηγή: protothema.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.