Διαφορα

Συνδυάστε διακοπές και... κυνήγι Pokémon!

Δείτε πως...

 

Η ταξιδιωτική υπηρεσία Tripaya υπόσχεται να βρει τους κατάλληλους προορισμούς διακοπών για φανατικούς παίκτες του Pokémon GO, που επιθυμούν να συνδυάσουν αναψυχή, χαλάρωση, αξιοθέατα και... κυνήγι.

 

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της υπηρεσίας μπορεί να προτείνει τα ιδανικά μέρη για διακοπές, βάσει ορισμένων παραμέτρων που εισάγει ο χρήστης. Πλέον, στα κριτήρια αυτά έχει προστεθεί ένα ακόμα: εάν η περιοχή είναι... φιλική προς τα Pokémon. Φυσικά, η παράμετρος αυτή, όπως καταλαβαίνετε, περιορίζει τις επιλογές κυρίως σε αστικά κέντρα και σε χώρες όπου το Pokémon GO είναι επισήμως διαθέσιμο.

 

Όπως όμως κι αν το δει κανείς, το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι της Niantic εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλές, έχοντας χιλιάδες φανατικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε και οι ίδιοι την υπηρεσία της Tripaya. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και αφού ανοίξετε το μεσαίο drop down menu, κάντε κλικ στην επιλογή Pokémon GO.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.