Διαφορα

winamp wmp real qt

Εφαρμογή στο Google προβλέπει το... μέλλον σας!

Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να μάθετε τη μοίρα σας, με ένα... κλικ η Google σας "απαντά" στις ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον σας!

 

 

Μπείτε στη νέα εφαρμογή "Google Fortunetelling" και γράψτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει. Όταν πατήσετε βέβαια το "Enter" θα δείτε μια... απάντηση που σίγουρα θα σας ξαφνιάσει.

 

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα: "Φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σας. Αλλά 60 εκατομμύρια πρόσφυγες ρωτάνε τον εαυτό τους κάθε μέρα αν θα έχουν μέλλον. Για αυτό χρησιμοποιήσαμε μια ψεύτικη Google-σελίδα, για να τραβήξουμε την προσοχή σου, επειδή προφανώς ενδιαφέρεσαι για το δικό σου μέλλον. Σε παρακαλούμε να κάνεις ένα διάλειμμα και να σκεφτείς και το δικό τους μέλλον", όπως σημειώνει το star.gr.

 

Μάλιστα, στο πλάι της οθόνης εμφανίζεται επίσης ένας μετρητής που σας ενημερώνει πόσοι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους και έγιναν πρόσφυγες.

 

Πρόκειται για μία εκστρατεία ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για τους πρόσφυγες και τη μεταναστευτική κρίση που έχει αναλάβει η Google.

 

ΠΗΓΗ:real.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.