Διαφορα

Καινούργια ενημέρωση στο Instagram

Πρόσφατα το Instagram ενημέρωσε την εφαρμογή του με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Stories, η οποία έμοιαζε εντυπωσιακά με το Snapchat app.

 

Τώρα φαίνεται ότι το Instagram ενημέρωσε την εφαρμογή του Android και του iOS με νέα χαρακτηριστικά που είναι και αυτές κάπως παρόμοιες με αυτές που προσφέρει το Snapchat.


Το Instagram δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μεγεθύνουν με το ένα χέρι κατά τη διάρκεια μιας εγγραφής βίντεο. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν τα δάχτυλά τους επάνω ενώ κρατάνε πατημένο το κουμπί εγγραφής βίντεο.


Είναι ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με εκείνο που προσφέρει το Snapchat, η διαφορά στην εφαρμογή είναι ότι χρήστες θα πρέπει να πατήσουν και να κρατήσουν πατημένο το κουμπί για να εγγράψουν ένα βίντεο. Επίσης το βίντεο μπορεί να μεγεθυνθεί με μια απλή κίνηση πάνω στην οθόνη.


Επιπλέον, το Instagram προστεθεί και ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας με ένα απλό διπλό πάτημα στο κουμπί του σκοπεύτρου. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν πιο εύκολα ενδιαφέροντα βίντεο. Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης κάποιες διορθώσεις σε ορισμένα bug και κάποιες βελτιώσεις στην απόδοση για το iOS και το Android app, έτσι ώστε οι εφαρμογές θα φορτώνουν γρηγορότερα.


Σαφώς, το app που είναι ιδιοκτησία του Facebook στοχεύει στη διατήρηση των χρηστών μέσα από την εφαρμογή της ώστε να τους αποτρέψουν να στραφούν σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΠΗΓΗ:secnews.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.